Den idealiska plockmaten. Perfekt till en aperitif för att stimulera aptiten. Krispig smördeg med ditt val av fyllning. En garanterad succé om du vill starta en måltid med det där lilla extra.
Ingredienser
- Färdigkavlad smördeg 1 paket
- Kött från salsiccia-korv (rullat till 12 bollar) 1 paket
- Äggula (uppvispad) 1
- Mjölk 4 matskedar
- Mjöl att pudra över lite grann
Steg
1. Kavla ut smördegsplattan på en mjölad yta och dela den i sex stora rektanglar. Dela varje rektangel i hälften på diagonalen så att du formar två långa trianglar.
2. Placera en boll av sasiccia-kött i den vidare delen av triangeln och rulla uppåt mot den smala ändan. För samman ändarna till en halvmåneform. Upprepa proceduren med återstående trianglar och salsiccia-kött.
3. Pensla varje rulle med uppvispad äggula och en skvätt mjölk.
4. Placera dem på ett bakpapper på crisp®-tallriken och laga i 9-10 minuter genom att använda crisp®-funktionen. Salsicciaköttet kan bytas ut mot en köttfärsblandning, hela korvar, eller en mix av spenat och ricotta.