Delikat kummel tillagad med en smakrik och krispig yta på toppen medan insidan förblir saftig, tack vare innovativ Crisp Fry-tillagning.
Ingredienser
- Kummelfilé 500 g
- Ströbröd 200 g
- Persilja 2 blad
- Mejram 2 blad
- Basilika 2 blad
- Citron 1
- Timjan 2 blad
- Vitlök 1 klyfta
- Extra virgin olivolja 4 msk
- Salt en nypa
- Vitpeppar en nypa
Steg
1. Hacka alla örter, vitlök och citron och lägg dem i en skål med ströbrödet.
2. Tillsätt olja, salt och peppar.
3. Skär kummeln i bitar tjocka som 1 finger, doppa och pressa dem sedan i ströbröd så att paneringen fastnar.
4. Lägg filéerna på den speciella Crispplattan.
5. Sätt in Crispplattan i mikron, välj Fry Crisp och ställ in tillagningstiden på 13 minuter.
6. När tillagad, servera med de resterande örterna för att skapa en krämig dipp och garnera med ätbara blommor.