Ett vackert och elegant recept, bra för hjärtat och sinnet.
Ingredienser
- Färska havsabborrefiléer 2
- Mango 300 g
- Ströbröd 120 g
- Lime 1
- Hackade valnötter 30 g
- Färsk mejram 1 kvist
- Salt en nypa
Steg
1. Separera mejrambladen från stjälkarna och lägg dem sedan i ströbrödet.
2. Tillsätt 2 matskedar extra virgin olivolja och blanda.
3. Lägg filén på skärbrädan och dela den på längden, låt den nedre delen vara kvar.
2.
3.
4. Lägg filén i ströbrödet och tryck till lätt så att den fäster vid fisken.
5. Vik filén till en fläta och lägg den på Crisp-plattan.
6. Sätt in plattan i mikrovågsugnen genom att använda det övre stället.
4.
5.
6.
7. Välj funktionen Dual Crisp Fry, panerade fiskfiléer och tryck sedan på Start.
8. Medan filén tillagas skär du mangon på mitten och tar sedan bort fruktköttet.
9. Blanda fruktköttet med limesaften och en nypa salt.
7.
8.
10. Servera fiskfilén med mangosåsen och strö över hackade valnötter.