En enkel rätt som kan tillfredsställa de mest krävande smaklökar. Såsen som fås genom att kombinera grädde och tomatsås kallas även "Sugo Rosa" och den passar perfekt till många olika slags ravioli. Nu måste du bara välja fyllning.
Ingredienser
- Ravioli 500 g
- Passerade tomater 1 flaska
- Vispgrädde 1 paket
- Olja så mycket som behövs
- Salt en nypa
- Medelstor lök 1
- Basilikablad Några stycken
Steg
1. Stek löken i olja i ett Pyrex®-kärl i 2 minuter med mikrovågsugnen på maximal effekt.
2. Häll i de passerade tomaterna, salt och basilika. Täck kärlet och laga i 10 minuter med mikrovågsfunktionen på max effekt.
3. Häll i grädden och laga i ytterligare 4 minuter med mikrovågsugnen på maximal effekt.
4. Häll ner raviolin i såsen, rör om och laga i 4 minuter med mikrovågsfunktionen på maximal effekt. Servera.