Ett detoxrecept som hjälper människor att återgå till en hälsosammare kost efter alla semestermåltider.
Ingredienser
- Kycklingbröst 600g
- Blandade quinoafrön 200g
- Apelsin 1
- Lime 1
- Mesclun 150 g
- Rosmarin 1 kvist
- Extra virgin olivolja 2 tsk
- Salt
- Peppar
Steg
1. Lägg kycklingbrösten i en skål med quinoan, tryck till för att fästa och överför sedan till crispplattan
2. Tillsätt apelsin- och limeskal och pensla med oljan med rosmarinkvisten
3. Placera i mikrovågsugnen och ställ in Dual Crisp-funktionen och tillagning i 12 minuter
1.
2.
3.
4. Skär och pressa lime och apelsin, tillsätt olja, salt och vispa för att få en emulsion
5. Ta ut kycklingen från ugnen och skär den i skivor
6. Lägg upp skivorna på tallrikar med mesclum och smaka av med citrussåsen
4.
5.
6.
7.