De smulade mandlarna omsluter svärdfisken i ett knaprigt skal utan att täcka smaken. Detta recept erbjuder ett intressant alternativ till den vanliga grillningen, dock är det lika enkelt.
![Svärdfisk med Krispig Mandel ingredients](https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/image/whirlpool/6b037cbd-5111-4727-b655-68a20c2ac24e/jsind9/std/400x0/7c96099d-swordfish_in_almond_crust-ingredients.jpg?format=auto&quality=85)
Ingredienser
- Svärdfisk 4 skivor
- Apelsinskal 1
- Hackade mandlar 100 g
- Dagsgammalt bröd av durumvete 2 skivor
- Pecorino-ost 2 msk
- Mynta några blad
- Mejram några kvistar
- Salt och peppar efter smak
Steg
1. Lägg brödet utan kanten, mandeln, mynta, mejram, apelsinskal och pecorino i en mixer. Mixa tills du får en len blandning.
2. Panera svärdfisken med brödblandningen.
3. Slå på plattan och häll på ett par matskedar extra virgin olivolja.
4. Stek svärdfiskskivorna i medeltemperatur i några minuter på varje sida, tillsätt salt och peppar.