Sötman av honung och hallon, den sura tonen av lime och smaken av lax kombineras med delikatessen av 100 % ångkokning i W7 - WCollection. Ett recept som tillfredsställer dina sinnen med en touch av sötma.
Glutenfri
Pescetarian
Allätande
Ingredienser
Färska laxfiléer
600 g
Honung
30 g
Hallon
100 g
Balsamvinäger
20 ml
Färsk basilika
1 bunt
Lime
1
Rosa peppar
en nypa
Havssalt
en nypa
Steg
1.
Blanda ihop honung och limejuice i en skål
2.
Lägg laxfilén i en bakplåt, glasera den med honungsblandningen och krydda den med en klick mald rosapeppar och havssalt
3.
Placera bakplåten i ugnen på den speciella ångplåten
1.
2.
3.
4.
Fyll tanken med rinnande vatten tills displayen visar att tanken är full
5.
Välj Pure Steam-funktionen och ställ sedan in temperaturen till 95°C och tillagningstiden till 10 minuter
6.
Blanda hallonen med balsamvinägern och basilikabladen
4.
5.
6.
7.
Lägg upp laxfiléerna på tallrikarna med hallonpurén och matlagningsjuicerna