Sötman av honung och hallon, den sura tonen av lime och smaken av lax kombineras med delikatessen av 100 % ångkokning i W7 - WCollection. Ett recept som tillfredsställer dina sinnen med en touch av sötma.
Glutenfri
Pescetarian
Allätande
Ingredienser
Färska laxfiléer 600 g
Honung 30 g
Hallon 100 g
Balsamvinäger 20 ml
Färsk basilika 1 bunt
Lime 1
Rosa peppar en nypa
Havssalt en nypa
Steg
1. Blanda ihop honung och limejuice i en skål
2. Lägg laxfilén i en bakplåt, glasera den med honungsblandningen och krydda den med en klick mald rosapeppar och havssalt
3. Placera bakplåten i ugnen på den speciella ångplåten
1.
2.
3.
4. Fyll tanken med rinnande vatten tills displayen visar att tanken är full
5. Välj Pure Steam-funktionen och ställ sedan in temperaturen till 95°C och tillagningstiden till 10 minuter
6. Blanda hallonen med balsamvinägern och basilikabladen
4.
5.
6.
7. Lägg upp laxfiléerna på tallrikarna med hallonpurén och matlagningsjuicerna
8. Garnera med färska basilikablad och servera
8.
Relaterad produkt:
Ugn med SteamSense
Med SteamSense-ugnen, som är utrustad med tre olika ångnivåer, kan du laga extremt hälsosamma rätter samtidigt som du bevarar näringsämnena.