Vatten, vitaminer och kalorier: säsongens färska frukt är en av nyckelingredienserna för en sommar av välbefinnande och energi
Glutenfri
Vegansk
Vegetarian
Pescetarian
Allätande
Ingredienser
Ananas 1
Hallon 150 g
Gojibär 30 g
Valnötter 50 g
Fräsch mint 1 kvist
Steg
1. Skala ananasen
2. Ta bort fruktköttet med en ananasskärare som skär ananasen i fina skivor och tar bort den hårda centrala kärnan
3. Skär skivorna på mitten och lägg dem i ångkokaren
1.
2.
3.
4. Tillsätt gojibären och 100 ml vatten
5. Sätt in den i ugnen och välj läget Dual Steam
6. Ställ in tillagningstiden på 9 minuter och tryck på Start
4.
5.
6.
7. Mosa hallonen med en gaffel och hacka valnötterna
8. Serverar ananasen med hallonpurén och dekorerar med de hackade valnötterna och myntabladen
Relaterad produkt:
Mikrovågsugn med DualSteam
Ånga upp till två rätter samtidigt med DualSteam-funktionen. Den perfekta funktionen för att ställa en komplett och hälsosam måltid på bordet på nolltid, utan att smakerna blandas.