Vatten, vitaminer och kalorier: säsongens färska frukt är en av nyckelingredienserna för en sommar av välbefinnande och energi
Ingredienser
- Ananas 1
- Hallon 150 g
- Gojibär 30 g
- Valnötter 50 g
- Fräsch mint 1 kvist
Steg
1. Skala ananasen
2. Ta bort fruktköttet med en ananasskärare som skär ananasen i fina skivor och tar bort den hårda centrala kärnan
3. Skär skivorna på mitten och lägg dem i ångkokaren
1.
2.
3.
4. Tillsätt gojibären och 100 ml vatten
5. Sätt in den i ugnen och välj läget Dual Steam
6. Ställ in tillagningstiden på 9 minuter och tryck på Start
4.
5.
6.
7. Mosa hallonen med en gaffel och hacka valnötterna
8. Serverar ananasen med hallonpurén och dekorerar med de hackade valnötterna och myntabladen