Ingredienser
- Zucchini 300 g
- Sötpotatis 200 g
- Kokt rödbeta 200 g
- Zucchini blommor 4 st
- Gurkmeja 1 tsk
- Krossade hasselnötter
- Färsk mejram 1 kvist
- Olivolja 3 tsk
- Salt en nypa
Steg
1. Skala sötpotatisen och tvätta zucchinin
2. Gör zoodles eller nudlar av båda grönsakerna med en grönsaksskärare och lägg dem åt sidan
3. Tärna rödbetan i stora tärningar
1a.
1b.
3.
4. Bryn rödbetorna i en panna med 2 msk olja, mejram och gurkmeja på medelhög värme i ca 5 minuter.
5. När den är färdig, blanda tills den är slät och krämig och ställ åt sidan
6. Ställ in ChefControl-funktionen och placera en kastrull med lite olja på den övre vänstra sidan av induktionshällen.
4.
5.
6.
7. Tillsätt zoodles och bryn i 2 minuter och tillsätt en nypa salt
8. Flytta kastrullen mot den nedre delen av induktionshällen för att fortsätta tillagningen på låg värme
9. Lägg upp rödbetsgrädden på serveringsfatet och lägg sedan på zoodles
9.
10. Garnera med de krossade hasselnötterna, dekorera med zucchiniblommor och servera