Ett recept som tar tid men som garanterar dig en stund av trevlig introspektion, med ett utmärkt gastronomiskt resultat.
Ingredienser
- Smördeg 250 g
- Pumpa 200 g
- Getost 100 g
- Blandad svamp 100 g
- Kokta kastanjer 50 g
- Honung 4 tsk
Steg
1. Kavla ut smördegen tunt
2. Skär den i rutor på ca 10 cm per sida
3. Klä formarna med smördegsrutorna
1.
2.
3.
4. Skär pumpan i tärningar
5. Ordna pumpan i formarna
6. Tillsätt hackad svamp och hackade kokta kastanjer
4.
5.
6.
7. Tillsätt getosten
8. Häll en klick honung över ytan
9. Strö över hackade valnötter
7.
8.
9.
10. Välj Cook4-funktionen från ugnsmenyn, ställ in tiden på 30 minuter och starta tillagningen.
11. Placera bakplåten med formarna på nivå 1 och kalkonskivorna, potatisflansarna och pajen på de andra nivåerna
12. När de är klara, servera pajerna, låt tårtan svalna och låt kalkon- och potatispajerna vara varma för att servera dem som en andra rätt.
10.
11.
12.
13. Forma ut pajerna och garnera med julpynt
13.